Omakotitalonäyttely

Omakotitalonäyttelyn tehtävä

Omakotitalonäyttelyn® tavoitteena on edistää kuntien vetovoimaisuutta asukas- ja tonttimarkkinointia.

Osana markkinointityötä järjestetään maakunnallinen tai valtakunnallinen näyttelytapahtuma, jossa vieraat tutustuvat näyttelyaluelle rakennettuihin sekä rakentamiseen ja asumiseen liittyvien näytteilleasettajien palveluihin.

Näyttelyprojekti räätälöidään jokaiselle kunnalle tai kaupungille sopivaksi kokonaisuudeksi. Malli soveltuu myös vapaa-ajan asumisen edistämiseen.

Aiempien näyttelyiden toteutuksiin voi tutustua tästä.

Tuotemerkkki siirtyi Asuntamo Oy:lle , kun vuodesta 2007 alkaen mallia  kehittänyt Timo Ovaskainen vuonna 2015 perusti yrityksen.

Omakotitalonäyttelyn vaihtoehtona yrityksemme voi räätälöity näyttelytoteutuksen myös vapaa-ajan asumiseen, kuntien, matkailukeskusten tai asuinalueiden tehokkaaseen markkinointiin ja asukashankintaan.

Mallimme on myös palkittu kansallisesti.

Tavoitteena pitkäaikaiset vaikutukset

Laajalla markkinoinnilla on pitkäaikaiset vaikutukset. Omakotitalonäyttelyalueet ovat olleet näyttelyn jälkeen vetovoimaisia alueita, joille on rakennettu tasaiseen tahtiin uusia taloja. Kuntien on täytynyt vastata kasvaneeseen kysyntään kaavoittamalla alueiden viereen lisää tontteja. Petäjävedellä lähes 130 tontin kokonaisuutta ollaan parhaillaan laajentamassa.

poklossiOmakotitalonäyttely