Kuulumiset

Suomen Perinnehirsi Ky

Hirsirakentaminen. Perinnerakentaminen, uusien hirsirakennusten teko. Vanhojen hirsirakennusten korjaukset, kengitykset ja siirrot. Osastona toimii hieno käsinveistetty laavu. Lisäksi koulun tapahtuma-alueella videoesitys hirsitalon rakentamisesta.

Timo OvaskainenSuomen Perinnehirsi Ky
Lue lisää

Ylä-Savon Ammattioppilaitos / Maanrakennus

Alapitkän Omakotitalonnäyttelyalueella Ylä-Savon ammattiopiston maarakennusala on toteuttanut uudenlaisessa oppimisympäristössä yhteistyössä yritysten kanssa maa- ja piharakentamiseen liittyviä töitä. Lisäksi oppilaitoksen rakennusalan aikuisopiskelijat ovat tehneet yhteen kohteeseen sisäkirvesmiestöitä.

Tontilla 9117-2 on kaivukone varustettuna 3d-koneohjauslaitteella, tontin liittymästä on poistettu pintamaita. Koneohjausjärjestelmien nopea kehittyminen antaa myös pientalojen maarakennustöihin uusia mahdollisuuksia. Piha-alueiden muotoilu-kohteessa olemme esillä yhdessä yritysyhteistyökumppani Koneurakointi M. Niiranen Oy:n kanssa.

Osastollamme näet piha-alueen muotoilua perjantaina 17.7. (aika tarkentuu)

Ylä-Savon ammattiopisto tarjoaa mm. maarakennusalan ja rakennusalan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin johtavaa ammatillista koulutusta sekä lyhytkoulutuksia nykyaikaisissa oppimisympäristöissä ja yhteistyössä yritysten kanssa.

Timo OvaskainenYlä-Savon Ammattioppilaitos / Maanrakennus
Lue lisää

Destia Oy / Kiviaines

Laadukasta kiviainesta sovitussa aikataulussa.

Destialla on noin 300 maa-ainesaluetta ympäri maan. Asiakkaillemme on siten tarjolla laaja valikoima laadukasta kiviainesta. Destian kiviainesyksikkö hoitaa myös kiviaineksen murskauksen ja laadunvalvonnan. Koko maan kattava verkosto mahdollistaa CE-merkityn kiviaineksen toimituksen kaikkialle Suomessa.

Ympäristön huomioiminen on kiviainestoiminnassa erityisen tärkeää ja täyttämme velvoitteet toimimalla ISO 14 001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Timo OvaskainenDestia Oy / Kiviaines
Lue lisää