Kuulumiset

Säästöpankki Optia

Vuonna 1883 perustettu Säästöpankki Optia on säästöpankkiryhmän suurin pankki. Olemme suomalainen, itsenäinen ja paikallinen pankki – haluamme edistää säästämistä sekä asiakkaidemme ja paikallisen yhteisömme taloudellista hyvinvointia. Optian 17 konttoria sijaitsevat Ylä-Savon talousalueella, Oulussa, Kempeleessä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Kajaanissa, Torniossa, Rovaniemellä ja Kuusamossa. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Säästöpankki Optia tarjoaa erityisehtoista rahoitusta Omakotitalonäyttely-alueelle rakentaville. Lähin Optian konttori löytyy Lapinlahdelta, josta voit kysyä lisää eduista.

Timo OvaskainenSäästöpankki Optia
Lue lisää

Nibe Energy Systems Oy

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat.

Timo OvaskainenNibe Energy Systems Oy
Lue lisää

Nelko Oy

Kotimaiset keittiöt, kylpyhuoneet, säilytystilat, altaat ja hanat, suunnittelu-ja asennuspalvelu, remointointi sekä rahoitus ja takuu
Unelmiesi kodin kalustaa Nelko.

Timo OvaskainenNelko Oy
Lue lisää

Talokohde ”Valkonen”

Puukuitueristeinen täyspuutalo. Rossipohja ja vinolaudoitus. Hengittävät rakenteet. Perinteisiä ja uusia rakennustapoja ja materiaaleja on hyödynnetty tässä kolmen makuuhuoneen talossa. Keittiö Lapinlahtelaisen Nelko-keittiön valmistama.

Timo OvaskainenTalokohde ”Valkonen”
Lue lisää