Kuulumiset

Kutsu päräyttävään valmennuspäivään ”Näin myyn osaamiseni kesätyö- tai harjoittelupaikkaan, työnantajalleni tai omassa yrityksessäni asiakkaalle?”

Opiskelija, Älä missään nimessä missaa tätä!

”Voisinko saada tulevalle kesälle lisää liksaa, saada harjoittelupaikan ja luoda verkostoja yrityksiin? Kuinka myyn oman osaamiseni kesätyöpaikkaa tai harjoittelupaikkaa hakiessani? Mitä haluan elämältäni ja millaisia unelmia minulla on, saavutanko ne? Kuinka opiskelijayhdistykseni saa lisää rahaa vielä tämän kevään aikana toimintaansa?”

Katso hieman erilainen esittelyvideo tästä

Tervetuloa päräyttävään valmennukseen, jonka tavoitteena on herättää sinut toimimaan. Innostavan koulutussession aikana pääset samaan oppiin kuin kansainväliset kasvuyritykset Suomessa. Ja et varmasti tylsisty.

Sparrauskoulutukset järjestetään

KUOPIOSSA 24.4.2015 9 – 14 (ruokatauko 11 – 12)

Paikka: Auditorio, Savonia Ammattikorkeakoulu, Opistotien kampus, Opistotie 2, Kuopio

IISALMESSA 27.4.2015 klo 9 – 11 (Auditorio, Ylä-Savon Ammattiopisto, Asevelikatu 4, Iisalmi)

Asiantuntijat:
• Luova johtaja Mikko Kalliola, Mainostoimisto Aava & Bang sekä toimitusjohtaja
• Timo Ovaskainen, Poklossi Oy / Lapinlahden Omakotitalonäyttely 2015

Älä ihmettele vaan tule paikalle – Sata nopeinta pääsee istumaan ja oppimaan!

Koulutus on sinulle veloitukseton ja sen kustannuksista vastaa Lapinlahden kunnan ja Pohjois-Savon liiton rahoittama ”Maaseutuasumisen uusi pilottiympäristö – Asumisen liiketoimintapotentiaalin kehittäminen” -hanke (www.omakotitalonayttely.fi/lapinlahti/pilottihanke/)

Timo OvaskainenKutsu päräyttävään valmennuspäivään ”Näin myyn osaamiseni kesätyö- tai harjoittelupaikkaan, työnantajalleni tai omassa yrityksessäni asiakkaalle?”