Haemme uusia näyttelypaikkakuntia – näin helppoa se on!

Näyttelykunnaksi ei ole erillistä hakuprosessia. Yhteistyö etenee seuraavasti:

Tapaaminen ja tarvekartoitus: Tapaamisen aikana käymme läpi kehittämistarpeenne ja oman ajatuksenne tapahtuman toteuttamisesta. Käymme läpi aiempia näyttelytoteutuksia ja niiden tuloksia. Tämän pohjalta luodaan suuntaviivat jatkovalmistelulle.

Työskentely ja tarvittavat selvitykset: Käynnistämme yhdessä kunnan tai kaupungin kanssa selvitykset, joka sisältää mm. alueen laajuuden, käytettävissä olevan budjetin sekä toteutusaikataulun. Selvitystyössä huomioidaan myös yhteistyö paikallisen liike-elämän kanssa.

Hyödynnä valmiita malleja: Näyttelyn suunnittelussa hyödynnämme neljässä näyttelyssä syntyneitä toimintamalleja ja prosesseja, jotka yhdistetään kunnan käyttämiin toimintatapoihin esimerkiksi tonttien luovutusehdoissa.

Kehitämme kanssanne Uusia toteutustapoja: Näyttelyprojektin aikana voidaan kunnassanne testata ja ottaa käyttöön uusia toimintatapoja, jolloin syntyy pysyviä toimintamalleja. Tällöin näyttely ei jää vain yksittäiseksi markkinointitapahtumaksi.

Elinkeinokehittäminen osaksi näyttelytapahtumaa ja kuntamarkkinointia

Edistämme paikallisten toimijoiden mahdollisuutta olla mukana tapahtuman toteutuksessa. Tavoitteeksi voidaan liittää myös uusien yritysten ja työpaikkojen saaminen paikkakunnalle.

Työskentelyssä käytämme Fiftogram-työskentelymenetelmää.

Kysy lisätietoja.

Timo OvaskainenHaemme uusia näyttelypaikkakuntia – näin helppoa se on!