Kangasniemi 2011

Järjestyksessään toinen Omakotitalonäyttely järjestettiin Etelä-Savossa Kangasniemellä vuonna 2011.

Yhdeksän omakotitaloa, pienkerrostalo, näyttelyteltta ja markkinakuja – täyden palvelun asumisen tapahtuma Kangasniemellä!

Kangasniemen omakotitalonäyttely järjestettiin 8. – 24.7.2011 Säynätlammen asuinalueella n. kolmen kilometrin päässä keskustasta. Näyttelyalue koostui 26 tontista. Näyttelyssä esiteltiin yhdeksän modernia peruskotia, kaikkien saatavilla olevia omakotitaloja. Rinnakkaiskohteena oli pienkerrostalo Kangasniemen keskustassa.

Poklossi Oy koordinoi Kangasniemen omakotitalonäyttelyhankkeen vuosina 2010-2011. Näyttelyn projektipäällikkönä toimi Timo Ovaskainen. Näyttelyprojekti päättyi 12/2011. Näyttelytapahtuma heinäkuussa onnistui hyvin ja alueen rakentaminen on jatkunut näyttelyn jälkeen. Näyttelypalautteen keskiarvo kouluarvosanoilla 4-10 oli 8,74. Säynätlammen näyttelyalueen talouksista 90 % muutti kunnan ulkopuolelta.

Rakentaminen vilkastui siinä määrin Kangasniemellä, että Säynätlammen kaava-aluetta ryhdyttiin pian näyttelyn jälkeen laajentamaan. Myyntiin on myös tullut uusia kerros- ja omakotitaloja.

TomKangasniemi 2011